Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، سید رضا مرتضوی، استاندار اصفهان ظهر امروز در ستاد استانی اربعین حسینی اظهار داشت: نیاز است برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد تا از اعضای کمیته‌های حاضر در ستاد در سفر اربعین حضور داشته باشند تا در موکب‌ها امکان ارائه خدمات به‌صورت مستمر انجام شود.

وی با تأکید بر اینکه نیاز است برخی ظرفیت‌های استان را از الآن فعال کنیم تا در حوزه‌های مختلف مشکل پیدا نکنیم، ادامه داد: همچنین نیاز است که آموزش‌هایی در قالب فیلم‌ در اختیار زائران و موکب‌داران قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مرتضوی با یادآوری اینکه مهم‌ترین اقدام برای سفر اربعین تشکیل کمیته‌ها است و در حال حاضر به نظر می‌رسد این مورد با دقت و فراگیری مورد نیاز صورت نگرفته است، گفت: قشر قابل توجهی از مخاطبان این سفر افرادی هستند که تنها در این برهه امکان سفر را دارند و نیاز است کاری کنیم تا هزینه‌ها مدیریت شود.

وی تأکید کرد: راه رفع برخی گره‌های فرهنگی‌مان در مناسبت‌هایی مانند اربعین است و نیاز است افراد، با نگاهی فراتر از مسؤولیت سازمانی به این موضوع نگاه کنند. 

مرتضوی پیرامون فواصل زمانی میان جلسات کمیته‌های ستاد اربعین گفت: از قبل کمیته‌های متعدد مشخص شده است و خواهشم این است برای اینکه از عهده مأموریت‌ها برآیی، جلسات کمیته‌ها با فاصله زمانی کم‌تر برگزار و بر اهداف مطرح کار شود. 

استاندار اصفهان با تأکید بر اینکه اگر قرار است کار تبلیغی یا ترویجی انجام دهیم برای آن برنامه‌ریزی شود، یادآور شد: افراد به وظایف حداقلی اکتفا نکنند بلکه ببینند چگونه می‌توان برای نشر معارف اهل بیت تلاش کرد. 

ستاد اربعین، تسهیل‌گر امور مردم باشد

وی با یادآوری اینکه نیاز است در ستاد اربعین با نگاه مردمی‌سازی تسهیل‌گر باشیم، اظهار داشت: همچنین نیاز است کمیته اطلاع‌رسانی برای بخش‌های مختلف اقداماتی انجام دهد تا زائران در چهل روز باقی مانده فعالیت خود را پیش ببرند و به روزهای آخر موکول نکنند. 

مرتضوی با تأکید بر اینکه در جلسات ستاد ملی اربعین، نگاه به سمت توسعه حداکثری است، گفت: نیاز است برنامه‌ریزی انجام دهیم تا اقدامات در بازه زمانی طولانی‌تری انجام شود و اظهار نظر مراجع پیرامون زیارت روزهای قبل اربعین هم داشته باشیم تا با توزیع جمعیت، شرایط را برای زیارت بهتر مردم فراهم کنیم.

استاندار اصفهان بیان داشت: در سطح ملی دغدغه‌هایی برای مسیرهای داخل کشور و درخواست‌هایی برای کمک استان اصفهان به سیستان و بلوچستان مطرح بوده و نیاز است موکب‌های دواطلب در مرز میرجاوه، ظرفیت استقبال از زائران پاکستانی و هندی را فراهم کنند. 
   
مرتضوی اظهار داشت: برای جمع‌آوری نذورات مردمی به سمت مواکب اقدامی ویژه برنامه‌ریزی شود تا پشتیبانی برای مردمی‌سازی صورت بگیرد. 

استاندار اصفهان تأکید کرد: در بخش ماموریت‌های کمیته‌ها، برنامه‌ریزی صورت بگیرد و گره‌های ملی را به ما اعلام کنید تا چانه‌زنی‌های لازم را انجام دهیم تا با مشکلات کم‌تری مواجه شویم.

وی در پایان پیرامون کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین عنوان کرد: لازم است برای کمیته بهداشت و درمان اطلاع‌رسانی ویژه در بحث واکسیناسیون صورت بگیرد تا مشکلی برای اعزام نداشته باشیم.

ثبت‌نام حدود ۱۳۰ موکب برای ایام اربعین

 در ادامه جعفر عسگری، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات اصفهان اظهار داشت: از اردیبهشت شروع ثبت‌نام موکب‌ها آغاز شد که بر اساس آمار حدود ۱۳٠ موکب ثبت نام کردند که ۷۶ موکب در کربلا، ۷ موکب در نجف، ۲ موکب در کاظمین، ۱ موکب در سامرا، ۱۹ موکب در مسیر نجف-کربلا، ۹ موکب در مهران، ۳ موکب در شلمچه، یک موکب در چذابه، یک موکب در میرجاوه، یک موکب در اصفهان و یک موکب در شوش مستقر خواهند شد و از این تعداد، برای ۸۵ مورد پروانه صادر شده و تا دو هفته آینده تعداد آن‌ها تکمیل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: موکب‌هایمان نسبت به سال ۹۸ از ۱۲٠ موکب به حدود ۱۴٠ موکب افزایش داشته است. 

زائران اربعین دز یادآور واکسن‌شان را دریافت کنند

شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز اظهار داشت: کشور عراق مدتی قبل با بیماری وبا  و پیک جدید کرونا مواجه بود اما در حال حاضر شرایط بهتر است ولی نیاز است زائران دز یادآور واکسن خود را دریافت کنند و اگر شخصی برای این کار اقدام نکند، به مشکل خواهد خورد.

وی تأکید کرد: وزارتخانه به‌صورت مرکزی اعلام خواهد کرد که نیاز است از هر استان چند آمبولانس به مرز ارسال شود اما هنوز این مورد اطلاع‌رسانی نشده و منتظر اعلام وزارتخانه هستیم.

اعلام آمادگی داوطلبان هلال احمر اصفهان برای اربعین حسینی

در دامه این نشست محمدنوید متقی، سرپرست جمعیت هلال احمر استان گفت: با توجه به اینکه درمان خارج از کشور به عهده هلال احمر است، در دو محور خودروهای امدادی، دارو، درمان و نیروهای امدادی ورود پیدا می‌کنیم.

وی یادآور شد: از استان اصفهان ۴ آمبولانس و یک تریلی درخواست شده همچنین برای حضور پرسنل نیز، ۳٠ نفر از اعضا به‌صورت داوطلب اعلام آمادگی کرده‌ند که در موکب‌ها و مراکز درمانی جمعیت تقسیم می‌شوند. 

افزایش ۴۳۰ درصدی مراجعات برای صدور گذرنامه در سال جاری

همچنین محمدرضا میرحیدری، فرمانده انتظامی استان اصفهان نیز پیرامون آمار صدور گذرنامه در مدت اخیر اعلام کرد: در سال جاری برای صدور گذرنامه مراجعاتمان ۴۳٠ درصد افزایش داشته است و در همین رابطه افزایش ساعت کاری پلیس+۱٠ را داشته‌ایم. 

وی گفت: سازمان اطلاعات فراجا بخشنامه‌ای برای  اتباع خارجی مبنی بر اینکه با اخذ دفترچه اقامت اربعین امکان خروج دارند، ابلاغ کرده است و در این راستا نیاز است داوطلبان برای پیگیری این مورد مراجعه کنند تا برای خروج از کشور دچار مشکل نشوند. 

 در بخشی دیگر از جلسه حجت‌الاسلام مهدی فوقی، مدیر کل تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار داشت: برای اربعین آموزش نقش مهمی دارد و در این راستا آموزش ۷۲ نفر از مبلغان را آغاز کردیم زیرا پیش از این حضور مبلغان در میان مردم کم‌تر مورد توجه گرفته بود. 

وی با بیان اینکه نیاز است ستادی برای شرکت خانواده‌های آسیب‌پذیر در اربعین پیش‌بینی شود، عنوان کرد: سفر هدفمند ورزشکاران و هنرمندان موضوعی مورد توجه است که نیاز است ساماندهی شود، همچنین عضویت کمیته امداد و بنیاد شهید در ستاد اربعین مورد توجه قرار بگیرد.

ثبت‌نام بیش از ۷۸ هزار اصفهانی در سامانه سماح

در ادامه این جلسه صادقی مدیر کل حج و زیارت استان اصفهان با بیان اینکه  از ۱٠ تیر پیش ثبت‌نام اربعین در سامانه سماح آغاز شد و تا ۱۷ مرداد ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: تا صبح امروز از استان اصفهان ۷۸ هزار و ۶۳۱ نفر ثبت‌نام شده و بیش‌ترین ثبت‌نام‌ها به ترتیب مربوط به اصفهان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد و شهرضا است. 

وی توضیح داد: با توجه به اینکه امکان مشخص کردن مرز و تاریخ وجود دارد، بیش‌ترین متقاضی با ۴۹ هزار و ۵٠٠ نفر برای مرز مهران و پس از آن مرزهای شلمچه، چذابه و هوایی بوده و حدود ۱۲ هزار نفر هنوز مرز خروج را مشخص نکرده‌اند.

نماینده سازمان حج و زیارت عنوان کرد: با توجه به اینکه ممکن است از سمت عراق محدودیت‌هایی صورت بگیرد، اگر قرار باشد قرعه‌کشی انجام شود این قرعه‌کشی از افراد ثبت‌نام کننده صورت خواهد گرفت. 

وی یادآور شد: اگر دولت عراق روادید را مطرح کند، آمادگی این را داریم که مانند سال‌های گذشته با هماهنگی وزارت امور خارجه  خدمات را ارائه کنیم تا زائران برای دریافت این مورد اقدام کنند. 

آمادگی سپاه استان اصفهان برای پشتیبانی از زائران

در پایان نیز معاون اجرایی سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان اعلام کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته برای ۵ موکب در کربلا از استان اصفهان پیش‌بینی شده است ظرفیت‌مان برای پذیرایی ۱۵ هزار نفر است و زمین‌های این ۵ موکب هماهنگ شده است. 

وی با یادآوری اینکه برای پست امداد، هماهنگی‌ها صورت گرفت، توضیح داد: ظرفیت ۱۰ روز پذیرایی‌مان ۲۱۰ هزار نفر است و همچنین پیش‌بینی شده ۱٠٠ دستگاه اتوبوس در فرایند ۱۵ روزه در خدمت زائران اباعبدالله(ع) باشد.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیاده روی اربعین ستاد اربعین استاندار اصفهان استان اصفهان صدور گذرنامه ستاد اربعین برنامه ریزی صورت بگیرد یک موکب کمیته ها ثبت نام موکب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، محمد احمدی در نشست وبیناری دوره آموزشی ساماندهی، GIS، تفسیر عکس‌های هوایی و رفع تداخلات ویژه رؤسای ادارت امور اراضی استان هرمزگان ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: رفع تداخلات اراضی به عنوان پیش‌نیاز تثبیت مالکیت مردم بر اراضی و صدور اسناد اراضی کشاورزی در اولویت سازمان امور اراضی کشور است

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده بسیاری از استان‌های کشور در این خصوص در حال اتمام کار و ورود به مرحله بعدی تثبیت مالکیت اراضی در قالب تطبیق، مستندسازی و صدور اسناد اراضی کشاورزی هستند.

مدیرکل مهندسی و حدنگاری اراضی خاطرنشان کرد: برنامه‌های حفظ کاربری اراضی، آمایش سرزمین و مدیریت جامع اراضی کشاورزی کشور نیز از اهداف اصلی سازمان امور اراضی به شمار می‌رود که در دست اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوکراین از زندانیان به عنوان نیروی جنگی استفاده می‌کند
  • برپایی جشنی با حضور ۴۰۰ دختر نوجوان اصفهانی
  • رفع تداخلات اراضی پیش‌نیاز تثبیت مالکیت است
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • آسمان گلستان تا فردا تحت تاثیر امواج سامانه کم فشار قرار دارد
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد