Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛مدیرکل عتبات سازمان حج اعلام کرد: زائرانی که موفق نشده‌اند در پیاده‌روی اربعین شرکت کنند و یا بنا به شرایطی از انجام این سفر انصراف داده‌اند، در صورتی‌که در گذرنامه آن‌ها مُهر خروج ثبت نشده باشد، پول بیمه را می‌توانند پس بگیرند.

حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی درباره سرنوشت هزینه بیمه که زائران هنگام ثبت‌نام در سامانه «سماح» پرداخت کرده اما از انجام این سفر منصرف شده‌اند، به ایسنا گفت: اگر در گذرنامه این زائران، مُهر خروج از کشور ثبت نشده باشد می‌توانند با مراجعه به سامانه سماح و انتخاب گزینه «انصراف»، هزینه پرداخت شده را بازگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پول به حساب آن‌ها برگردانده خواهد شد.

او درباره زائرانی که گفته می‌شود روی گذرنامه‌شان مُهر خروج ثبت شده اما به‌خاطر کمبود وسایل حمل و نقل در مرز از ادامه سفر منصرف شده و به کشور بازگشته‌اند، گفت:‌ امکان بازگشت هزینه ثبت‌نام به این دسته از زائران وجود ندارد، چرا که طبق توافق‌نامه بیمه اگر برای این زائران هنگام گذر از مرز مشکلی پیش می‌آمد، بیمه مکلف بود حدود ۳۰۰ میلیون تومان به آن‌ها دیه پرداخت کند. مورد تصادفی بوده که در نزدیکی مرز عراق و در خاک کشورمان، رخ داد که به مرگ سه تن از زائران منجر شد و بیمه براساس تعهدات خود، دیه آن‌ها را کامل پرداخت.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت بر امور عتبات عالیات  تاکید کرد: با توجه به تعهدات و توافق‌های بیمه، امکان بازگرداندن هزینه بیمه یا ثبت‌نام به زائرانی که در گذرنامه‌شان مُهر خروج ثبت شده است، وجود ندارد.

سازمان حج و زیارت که از سوی ستاد مرکزی اربعین، مسؤول ثبت‌نام اربعین شده است، پیش‌تر اعلام کرده بود: هزینه ثبت‌نام اربعین که شامل بیمه و هلال احمر می‌شود ۲۲ هزار تومان است که در صورت اقدام از طریق کارگزارن زیارتی این مبلغ ۲۵ هزار تومان می‌شود که مابه‌التفاوت آن کارمزد کارگزار است.

طبق اعلام متولی بیمه اربعین نیز پوشش بیمه‌ای هریک از بیمه شدگان در مسیرهای زمینی از فاصله ۵۰ کیلومتری پایانه‌های مرزی رسمی جمهوری اسلامی ایران آغاز و در طول مدت اقامت در شهرهای نجف اشرف، کربلای معلی، کاظمین، سامراء و مسیرهای منتهی به آنها ادامه خواهد داشت و ۲۴ ساعت پس از خروج بیمه شده از خاک عراق و ورود به کشور خاتمه می یابد. همچنین مدت زمان پوشش بیمه‌ای هر یک از بیمه‌شدگان در کشور عراق حداکثر ۳۰ روز است. برچسب ها: مدیرکل عتبات سازمان حج ، پول بیمه

منبع: خرداد

کلیدواژه: مدیرکل عتبات سازمان حج پول بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۵۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: از سال ۷۵ کمیته امداد به عنوان سازمان بیمه‌گر، پایه درمانی حمایت خود را از مددجویان تحت حمایت آغاز کرد و تا ابتدای سال ۹۸ این فعالیت‌ها را شاهد بودیم.

وی این نهاد را آغازگر طرح پزشک خانواده دانست و خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال‌های متمادی به عنوان سازمان بیمه‌گر، طرح پزشک خانواده را اجرا کرد تا در سال‌های بعد سایر سازمان‌های بیمه‌گر از این طرح، الگو برداری کرده و طرح پزشک خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بیمه پایه درمانی مددجویان به بیمه سلامت واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمیته امداد به عنوان بیمه مکمل هزینه‌های درمانی مددجویان اعم از ویزیت، معاینه سرپایی، خدمات پاراکلینیک، رادیوتراپی، شیمی درمانی، هزینه‌های دارویی و... را پرداخت می‌کند و حتی برای بیماران سرطانی هزینه ایاب و ذهاب و اسکان را نیز مساعدت می‌کند.

حسین نژاد گستردگی خدمات بیمه مکمل کمیته امداد را یادآور شد و بیان کرد: سرانه پرداختی بیمه در سال جدید افزایش یافته و تلاش ما بر این است تا مددجویان تحت حمایت را به اشکال مختلف مساعدت کنیم.

وی افزود: یک هزارو ۳۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جزو بیماران صعب‌العلاج و خاص هستند که کمیته امداد تلاش می‌کند هزینه این بیماران صعب‌العلاج سرطانی و زمین‌گیر را که سنگین است، پرداخت کند.

حسین نژاد اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر یک هزار و ۲۱۵ نفر از بیماران صعب‌العلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمایت و مساعدت‌های همه‌جانبه قرار داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: با مصوبه مجلس مددجویان کمیته امداد که از طریق سیستم ارجاع درمانی به بیمارستان دولتی معرفی می‌شوند، هزینه‌های بستری آنها نیز رایگان محاسبه می شود.

حسین نژاد گفت: در سال گذشته از بابت هزینه‌های درمانی و فرانشیز این تعداد از بیماران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی انجام دادیم که این پرداختی‌ها با اولویت بیماران سرطانی و صعب‌العلاج بوده است.

کد خبر 6100798

دیگر خبرها

  • تردد زائران اربعین از مرز تمرچین یک ظرفیت بزرگ فرهنگی است
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است